Gadebelysning i området

Gadebelysningen i området vedligeholdes af Skanderborg Kommune, og de har entreret med Østjysk Energi. Hvis der observeres skadede gadelamper eller lamper der ikke lyser, så bedes du fejlmelde disse lamper direkte til Østjysk Energi via formularen på deres hjemmeside. Bemærk at Skanderborg Kommune slukker dele af gadebelysningen i tidsrummet 23:00 – 06:00. I boligområdet typisk hver anden gadelampe, mens der typisk vil blive slukket en store andel af gadelamperne hvor der ikke er beboelse.

Du finder formularen til fejlmelding af gadebelysningen via dette link.

Seneste henvendelser

Der er den 17/01-2015 rettet henvendelse til Aura om komplet udfald af gadebelysning
Der er den 2/01-2014 rettet henvendelse til Østjysk Energi vedr. mange defekte gadelamper. De defekte pærer er skiftet den 3/01-2014
Der er den 19/02-2013 rettet henvendelse til Østjysk Energi vedr. mange defekte gadelamper. De defekte pærer er skiftet i dagene derefter